Ole Ronny Hansen Oslo Trivselstiltak

Støtt Barnekreftforeningen

Hjelp til å støtte Barnekreftforeningen sitt viktige arbeid. Barnekreftforeningen er en pådriver ovenfor myndigheter og sykehus for å bedre forholdene og rettighetene for kreftsyke barn og deres familier. Barnekreftforeningen driver omfattende informasjonsvirksomhet om kreft hos barn ovenfor familier, barnehager, skoler og andre. Noen av de viktigste arbeidsområder er: å bedre barnas helhetlige behandlings- og rehabiliteringstilbud å støtte og tilrettelegge forholdene for familiene å samarbeide med leger, pleiepersonell og andre som har omsorg for barna å drive informasjonsvirksomhet omkring sykdommen og Barnekreftforeningen å søke positivt samarbeid med andre foreninger der dette er naturlig.

23.08.2015 01.01.2016

Ole Ronny Hansen