Tittelkamp Wilhelmsenhallen, Nøtterøy Barn i sentrum

Tittelkamp 2015

Vi gjentar suksessen fra de to siste årene og ber inn til en morsom, spennende og annerledes innsamlingsaksjon for Barnekreftforeningen 7.november. Kampen spilles i Wilhelmsenhallen på Nøtterøy.Det er da Flints Damer 2 lag som spiller håndballkamp mot det som en gang var et meget lovende guttelag fra årgangen 86/87/88. I fjor samlet vi inn over 30.000,- til Barnekreftforeningen, noe vi er meget stolte over. Dette skyldes selvsagt en stor giverglede hos alle som var der, både i forkant av og under kampen. Vi ønsker selvsagt å fortsette denne trenden, og satser på å nå nye høyder i år. Vi håper derfor at alle kan hjelpe oss med å dele arrangementet/innsamlingen slik at vi når ut til flest mulig.

Mål: 40 000 kr.
29.09.2015 25.11.2015

{{don.Amount | number:0}} kr.
Tittelkamp