Lars Kjelkenes Giæver Lillehammer Barn i sentrum

Vi som ikke er mannegruppa Ottar

I Mannegruppa Ottar er det rundt 40 000 mannfolk, der flere har holdninger barnekreftforeningen ikke ønsker å identifisere seg med. Derfor har de av gode grunner ikke tatt i mot 180.000,-. Barna trenger selvfølgelig disse pengene, og alle vi andre, som ikke er med i den gruppa, kan bidra til å innhente minst dobbelt så mye. Hvis alle bidrar litt, så hjelper vi en god sak, uten at foreningen trenger å bli koblet til en gruppe hvor mange av medlemmene har vist holdninger det er mange gode grunner til ikke å identifisere seg med. Vis at vi er mange flere, og støtt en god sak! PS. Det kan se ut til at Barnekreftforeningen må ta i mot pengene fra Mannegruppa da de ikke har noen tilbakebetalingsmekanisme, men jeg synes likevel vi skal vise at vi er flere og mer givermilde alle vi som ikke er med i den gruppa.

Mål: 300 000 kr.
04.10.2016 10.11.2016

{{don.Amount | number:0}} kr.
Lars Kjelkenes Giæver