Team Ingen baktanke Lier Trivselstiltak

Istedenfor Mannegruppa Ottar

Barnekreftforeningen stoppet innsamlingen fra facebook gruppen "Mannegruppen Ottar" fordi de ikke ønsket å bli assosiert med gruppen. Det skjønner jeg godt! Likevel fortjener barnekreftforeningen all støtte de kan få, så jeg tenkte det ville være fint å starte en innsamling som ikke har noe som helst tilknytning til denne "mannegruppa Ottar" og se om vi ikke klarte å samle inn penger likevel. Den avviste innsamlingen hadde nådd 180 000 kr før den ble stengt. Derfor setter vi målet til 180 000 kr her også. Hårete mål, kanskje, men for en god sak så prøver vi. :) Alle bidrag teller, så gi det du kan om det så er en tier eller en tusenlapp. Det er også nyttig om du deler aksjonen i sosiale medier. Jo flere som gir, jo bedre er det for barnekreftforeningen.

04.10.2016 03.11.2016

Team Ingen baktanke