Siw Nicolaisen Porsgrunn Trivselstiltak

Spring for en god ting

Løpet, beskrevet under, er over, men innsamlingen er åpen frem til 2.desember. Sett gjerne noen kroner på Barnekreftforeningens konto. De gjør en kjempejobb, men de er som alle andre avhengig av penger for å gjennomføre prosjektene sine. Jeg vil med dette kaste ut en utfordring . 18.november skal jeg delta i "Bislett 24 hour indoor challenge" og ønsker å gjøre dette om til aktivitet med mening. Utfordringen går ut på at hver enkelt setter noen kroner per gjennomført kilometer. Alle pengene går uavkortet til Barnekreftforeningen. Hvor mange kilometer jeg klarer gjennomføre har jeg ingen anelse om. Det blir minst like spennende for meg som for Barnekreftforeningen. De fleste av oss har opplevd å miste noen i kreft. Det er alltid like grusomt, for hvert menneske især. Spesielt grusomt blir det når sykdommen rammer barn. Barnekreftforeningen arbeider for å hjelpe de syke barna og familiene i en periode der de trenger det som mest. Men som kjent, alt koster penger... også for kreftsyke barn, og noen få kroner fra hver av dere vil kanskje bli mer enn nok til å glede noen syke små eller avlaste slitne foreldre Dette er bare et bitte lite forsøk på å gjøre en bitte liten forskjell for noen som trenger og fortjener så uendelig mye mer.. men litt er bedre enn ingen ting. Løpet begynner fredag 18.november klokken 10.00 og avsluttes lørdag 19. november klokken 10.00. Først da vet hvor mange kilometer beina mine klarte løpe og hvor mange kroner som skal glede barn og voksne i Barnekreftforningen. Ta utfordringen da! Sett en krone eller to. Alt er bedre enn ittjno` :)

04.11.2016 02.12.2016

Siw Nicolaisen