Teddies on Tour: Ireland Circumnavigation 2017 Bergen Trivselstiltak

Seakayaking for Barnekreftforeningen

Vi er et team bestående av 3 Teddybjørner og 3 kvinnelige havpadlere som planlegger en ekspedisjon sommeren 2017. Målet vårt er å padle 1600 kilometer rundt kysten av Irland, som første registrerte norske kvinner og norske team. Vi var alle enige om at vi ville bruke denne anledningen til og samtidig forsøke på en innsamlingsaksjon for Barnekreftforeningen. Vi håper derfor at alle som vil følge oss gjennom planleggingen, treningen og turen, og som tenker at dette er et spennende prosjekt, gjerne vil støtte oss i vår sak gjennom å donere til Barnekreftforeningen. Vi gleder oss! Sjekk for oppdateringer på vår facebookside og blog. Blog: teddiesontourireland2017@blogger.com Facebook: Teddies on tour: Ireland Circumnavigation 2017 Det vil og bli mulig å følge oss via GPS gjennom hele turen i sommer.

Mål: 15 000 kr.
12.12.2016 15.09.2017

{{don.Amount | number:0}} kr.
Teddies on Tour: Ireland Circumnavigation 2017