SeSogn hage- og musikkfestival i Sogn hagekoloni Oslo Trivselstiltak

Sogn hagekoloni støtter Barnekreftforeningen

Sogn hagekoloni inviterer til hage- og musikkfestival 15. og 16. juni 2018! Velkommen til kolonihagen vår ved Ullevål Stadion i Oslo. Vi har et omfattende festivalprogram med konserter og ulike aktiviteter for barn og voksne. Vi tilbyr også et stort utvalg av salgsboder og gode muligheter for kjøp av mat og drikke. Og vi støtter Barnekreftforeningen! Vi vet at foreningen gjør et utrolig viktig arbeid for veldig mange! Barn som rammes av kreft er både uforståelig og urettferdig! Vi støtter foreningens visjon: Hvert barn og hver familie som opplever barnekreft skal aldri føle seg alene! Vi har under festivalen en egen innsamlingsaksjon der vi samler inn penger til trivselstiltak for barn med kreft i Oslo og Akershus. Du kan gi din støtte allerede nå ved å sette inn penger her, og du kan støtte aksjonen videre ved å komme på festival. Velkommen til Sogn hagekoloni 15. og 16. juni 2018!

14.02.2018 01.10.2018

Sogn hagekoloni støtter Barnekreftforeningen
SeSogn hage- og musikkfestival i Sogn hagekoloni