Team Rynkeby Norge Norge Forskning

Team Rynkeby 2015

Team Rynkeby sykler hele 150 mil fra Norge til Paris. Målet er å samle inn 2,5 millioner kroner til kampen mot barnekreft. Hobbysyklistene og servicepersonene dekker selv sykkel, utstyr, mat og overnatting. Sponsorbidrag og donasjoner går uavkortet til Barnekreftforeningen.(*Store sponsorer faktureres direkte av Barnekreftforeningen og vil ikke vises på denne innsamlingssiden.) I 2014 klarte vi å samle inn 1.042.000 kr, i år har vi et mål om å samle inn over det dobbelte. Hjelp oss og nå dette målet! SHAVEALEG FOR BARNEKREFTFORENINGEN Siden du sjelden finner en syklist uten glattbarberte legger, oppfordrer vi alle til å være med Team Rynkeby å støtte barnekreftforeningen ved å shave en legg. Formålet er å samle inn penger og øke bevisstheten rundt barnekreft. Syklist eller ikke, dine glattbarberte legger er uansett med på å støtte en svært god sak!

15.10.2014 30.08.2015

Team Rynkeby Norge