Halloween med Mening Son Forskning

Halloween med Mening, Son

Tanken bak.... Rundt 180 barn i Norge får kreft årlig. Ca. 80 % overlever. Denne statistikken har stått stille de siste 15 årene. Med relativt enkle grep og mer midler mener Overlege Einar Stensvold på Rikshospitalet at enda 10 % kan reddes. Det er 15 barn det! Hva kan vi gjøre for noen vi er glad i og som opplever alle foreldres verste mareritt... Jo, vi kan mobilisere lokalsamfunnet, vise at vi bryr oss. Vise raushet. Vise støtte. Tørre å snakke om dette ufattelige triste som dessverre kreft er.Vi kan påta oss den enkle rollen med å rope høyt for en gruppe små pasienter som ikke selv kan rope så høyt som vi, vi kan rope høyt for foreldre som har mer enn nok med å holde hodet over vann. Vi kan rope: STØTT BARNEKREFTFORENINGEN!! Hvorfor er det slik at Barncancerfonderne fikk inn 143,7 millioner og Barnekreftforeningen 1,7 millioner? Vi kan sette fokus på at barn faktisk får andre typer kreft enn voksne og derfor må det forskes på mer enn voksenkreft. Vi kan hjelpe støtteapparatet til de som har kjent dette på kroppen selv, til å kunne hjelpe enda mer. STØTT BARNEKREFTFORENINGEN!! Halloween er kommet for å bli.. Om vi vil eller ikke.. La oss bruke denne dagen til noe meningsfullt! La barna få gleden av å hjelpe andre barn.

24.10.2014 31.03.2015

Halloween med Mening