Linda Sandsund Kolsås Forskning

Hjelp til å hjelpe barna.

Jeg er veldig glad for å få være på Team Rynkeby. Et nordisk sykkellag som samler inn penger til barnekreftforeningen i våre respektive land. Til sommeren sykler vi til Paris, og møtes for å sykle gjennom byen. Det er avslutningen på et år med masse jobb for saken og masse trening. Dette gjør vi for å hjelpe barn og familier som er rammet av kreft, og for å få mere forskning på både diagnostisering og behandling. Som jordmor og mor er det veldig meningsfullt å få være med og jeg håper dere vil bli med på dette flotte arbeidet. Gi en julegave til barnekreftforeningen istedet for en ting som settes i et skap. Din bedrift kan gi et bidrag til barnekreftforeningen istedet for gave til de ansatte. Liker du å sykle kan du søke om å bli med i 2017. Spre det glade budskap:-)

22.10.2015 31.08.2016

Linda Sandsund