Anne Wold-Hansen Sandvika Forskning

Gjør en forskjell - støtt kampen mot barnekreft!

Team Rynkeby er et nordisk veldedighetsprosjekt der hobbysyklister, kvinner og menn, i ulike aldre, forskjellige yrker og bakgrunn sykler fra Skandinavia til Paris for å samle inn penger til Barnekreftforeningen. Jeg er så heldig at jeg har kommet med på Team Rynkeby Oslo 2016. September 2015 til august 2016 er året jeg skal vie det meste av min fritid på å samle inn penger for Barnekreftforeningen i Norge og på trening for å klare den lange sykkelturen til Paris. Jeg kaller det «trening med mening». Alt vi samler inn går uavkortet til Barnekreftforeningen og deres jobb for å hjelpe barn med kreft og deres familier i en vanskelig tid. Midlene går også til forskning på både diagnostisering og behandling. Håper du vil være med meg å støtte denne viktige saken slik at alle familier kan få med sine barn hjem igjen! Tusen takk!

14.12.2015 03.09.2016

Anne Wold-Hansen