Team Rynkeby Oslo 2017 Oslo Forskning

Bli med og støtt en god sak! Doner!

Jeg er så heldig at jeg får være en av de utvalgte syklistene til Team Rynkeby Oslo. Vi skal sykle til Paris sommeren 2017 til inntekt for Barnekreftforeningen. Annenhver dag får et barn kreft i Norge, og denne kampen kan de ikke kjempe alene. Kreft hos barn er ganske annerledes enn kreft hos voksne. Derfor er midler til forskning et viktig bidrag i denne kampen. Alle pengene som vi samler inn i Team Rynkeby går uavkortet til Barnekreftforeningen som fordeler pengene til forskning på barnekreft og støtte til familier med kreftsyke barn. Alle utgifter til utstyr og turen til Paris, betales av enkelt syklist. Bli med og støtt en svært god sak! Ingenting er for lite eller for mye! Jeg skal sykle for saken!

23.12.2016 22.09.2017

Team Rynkeby Oslo 2017