Jenni Kvaran Rjukan Trivselstiltak

Jeg løper for Barnekreftforeningen

Den 25. mai løper jeg halvmaraton i EcoTrail for å samle inn penger til Barnekreftforeningen, og håper du vil være med å støtte. Hvor ofte og mye du bidrar med er helt opp til deg, men et forslag kan være 1 krone per kilometer jeg tilbakelegger fram til løpet avsluttes. Antakelig vil det dreie seg om 10-20 km i uka. Jeg vil oppdatere hvor langt jeg har løpt hver fjortende dag. Hvert år får 185 norske barn kreft, og takket være god medisinsk behandling, overlever 75 til 80 prosent. Dessverre er det ikke sånn at overlevelse betyr det samme som frisk, og mange sliter med seneffekter gjennom hele livet. Barnekreftforeningen har et eget forskningsfond der formålet er å bevilge midler til drift/støtte til forskning omkring kreftsykdom hos barn og ungdom. Vær med å bidra - ingen barn skal dø av kreft 27 km i uke 19 og 20 😊 49 km i uke 17 og 18 😊 28 km i uke 15 og 16 😊 I uke 11-14 har jeg løpt 54 km 😊 I uke 9 og 10 har jeg løpt 52 km 😊 I uke 7 og 8 har jeg løpt 35 km 😊 (Til og med uke 6 har jeg løpt 105 km i år)

13.02.2019 27.05.2019

Jenni Kvaran