NAJS - ArenaNor AS Sjølyst Marina Trivselstiltak

1000 Burpees for Barnekreftforeningen

Lørdag 19.06.21 holder vi en innsamlingsaksjon for barnekreftforeningen på Sjølyst Marina. Samtidig oppfordrer vi folk over hele landet til å gjøre det samme, hvor enn de holder til. Konseptet vil hete "1000 Burpees for Barnekreftforeningen" og går ut på at lag på 2-5 personer skal gjennomføre 1000 burpees totalt (kan også gjøres individuelt). Vi vil ta kontakt med bedrifter som donerer en gitt sum for hver 1000 rep som gjennomføres. Individuelle donasjoner er selvsagt også hjertelig velkomne! Alt går direkte til Barnekreftforeningen. En "Burpee" er enkelt forklart å gå fra oppreist posisjon, ned på bakke/gulv og deretter opp i stående, og avsluttes med et lite hopp. Donasjon kan også gis ved å sende kodeord NAJS til 02099 og motta link for å betale via mobilregning eller Vipps. Hold av Lørdag 19. Juni, det blir NAJS!

01.06.2021 03.07.2021

NAJS - ArenaNor AS