Mannegruppa Ottar https://www.facebook.com/groups/Mannegruppa/ Trivselstiltak

Mannegruppa O's Donasjon til Barnekreftforeninga!

I kjølvannet av all dårlig oppmerksomhet vi har fått i det siste tenkte vi å dra igang en liten Mannegruppa Ottar kronerulling til et veledig formål for å gjøre noe positivt! Etter en kjapp diskusjon kom vi i administrasjonen fram til at BarnekreftForeningen var de som fortjente det mest akkurat nå. Siden vi er nesten 40 000 medlemmer, så kan en gruppe som oss gjøre STORE forskjeller i hverdagen til de som trenger det mest! Hvert eneste bidrag teller uansett størrelse <3 Tallet på vårt bidrag blir noe feil - da rundt 100 personer donerte FØR vi fikk oppretta vår egen innsamlings side her! Så grovt regnet så er summen for donasjon ca 10 000 kr mer enn hva som står. Tusen hjertelig takk til alle som allerede har donert! <3 <3 <3 NB! Melding fra Barnekreftforeningen: Vi beklager for at vi med dette må stenge av innsamlingen til MGO. Det er leit at saken har blitt som den har blitt. Mange av medlemmene i MGO har gjort en god gjerning i beste hensikt og samlet inn mye penger til Barn og ungdom med kreft. Barnekreftforeningen er avhengig av innsamlede midler for å bedre barn og ungdom med kreft og deres familier sin situasjon under en tøff hverdag og det er derfor svært uheldig at noen av medlemmene i gruppa ødelegger for alle. Det er uheldig at enkelte av kommentarene på siden her ikke er forenlige med Barnekreftforeningens verdier og formål. Vi blir nødt til å ta avstand fra kommentarer og holdninger som har kommet frem i denne aksjonen. I bestemmelse med styret i Barnekreftforeningen og av hensyn til våre medlemmer har vi valgt å gå ut med denne forklaringen: «Vi har valgt å stenge innsamlingsaksjonen etter det som har kommet fram i media. Det er ikke noe vi i Barnekreftforeningen kan assosieres med. Vi regner med at de aller fleste er normale, oppegående mennesker som har donert av gode grunner, og da er det trist at aksjonen skulle bli startet med en sånn agenda. Vi setter uansett pris på det som er samlet inn til en god sak, og håper gruppens medlemmer vil fortsette å donere som enkeltpersoner, vi ber om forståelse for dette. Vennlig hilsen Barnekreftforeningen.»

04.10.2016 04.10.2016

Mannegruppa Ottar