Tommy Johansen Stavanger Trivselstiltak

Tren for kreft!

Mitt navn er Tommy Johansen, 32 år og driver med Crossfit på fritiden. Både jeg og flere jeg kjenner, har på et eller annet tidspunkt vært rammet av kreft-spøkelset, enten direkte påvirket eller indirekte gjennom nær familie. Noen har kommet fra det med "skrekken", mens andre ikke har vært like heldige. Det er veldig stort fokus på Rosa Sløyfe aksjonen i Oktober og alle får "pushet" dette i media osv, men det er veldig lite fokus på September i den samme "anledning", dvs September som er Den Internasjonale Barnekreftmåneden. Dette ønsker jeg og endre litt på, i alle fall blant dere, samt forsøke å få til en donasjon til Barnekreftforeningen i Norge. Planen er at jeg, i samarbeid med et lokalt CrossFit senter - CrossFit Ask, skal arrangere en treningsevent og auksjon hvor alle er velkomne.. Folk kan velge å donere penger inn på denne innsamlingen, hvor beløpet samlet inn vil avgjør hvor "hard" selve treningen vil bli for de som møter opp, eller være med på eventen, få inn en veldig god treningsøkt, samle inn penger og ha det gøy med andre. For hver eneste krone som blir samlet inn skal jeg ro 1 meter på romaskin, og vi arrangerer en event hos CrossFit Ask i den anledning. Klarer vi 50.000 kr er det 50.000 meter som skal settes til livs, og det er godt over et helt maraton! Jeg håper selvsagt på så mange meter som overhodet mulig, da hver krone kan ha mye å si for noen som trenger det. Dato for eventen er 14. oktober kl 12-14. Vi jobber med å få inn masse kule premier som skal auksjoneres bort hvor alle pengene som kommer inn, går rett inn til Barnekreftforeningen. Tenk at man ofte bruker opp til 200,- i uken på brus, godteri, røyk, alkohol eller andre ting.. Bare det å ta bussen til og fra byen koster jo 70,-.. Vær med, skipp dine "goder" i en uke og hiv pengene inn i denne innsamlingen.. La oss samle sammen en god slump med penger som kan brukes på alle de som ikke kan gjøre det samme som vi kan. Ikke på mine vegne, men på vegne av alle barn og ungdommer i Norge som sliter enten med kreft, eller som er pårørende til noen som har tapt kampen, fortsatt kjemper eller som har fått en ekstra sjanse i livet mot denne stygge sykdommen.

31.07.2018 14.10.2018

Tommy Johansen