St. Eystein skole Bodø Forskning

Vi gjør en forskjell!

Innsamlingsaksjon – vi gjør en forskjell, er opprettet av elevene i valgfaget "innsats for andre" ved St. Eystein skole. Vi har alle ulike erfaringer med kreft, men for oss er det ekstra viktig å støtte barnekreftforeningen. Maja Elen Thorud Johnsen skulle startet med oss på ungdomstrinnet i år. Hun hadde kreft fra hun var tre år gammel, frem til hun fikk hvile 24.september 2017. Hun ble diagnostisert med den sjeldne kreftformen nevroblastom i 2009. Årene etter ble preget av mange oppturer og nedturer. Storesøter Malin husker veldig godt alle turene sammen med barnekreftforeningen, og mener aktivitetene og tilbudene de har er utrolig viktige. September er måneden for opplysning og kunnskap om barnekreft. Derfor setter vi ekstra fokus på det nå, men aksjonen er åpen hele skoleåret. Vi gjør en forskjell, men vi trenger din hjelp! Støtt oss. Støtt Barnekreftforeningen.

13.09.2018 01.06.2019

St. Eystein skole