Henning Aarekol Haugesund Forskning

Galning på sykkeltur for barnekreftforeningen

Før jeg gikk inn i 71GraderNord hadde jeg bestemt meg for å sykle hjem til Haugesund, uansett hvor langt jeg var kommet i programmet, til inntekt for Barnekreftforeningen. Jeg har tidligere syklet to ganger til Paris med Team Rynkeby, og nå i 2018 samlet vi inn over 9,8 millioner kroner til forskning! Dette er en sak jeg brenner for, så allerede sommeren 2019 sitter jeg nok en gang på sykkelsetet for denne saken! Nå har jeg laget en liten serie om min sykkeltur, på godt og vondt. Mitt mål var tidlig at jeg skulle klare å samle inn 1000,- pr dag, fra jeg syklet fra Bodø, til jeg kom frem til Haugesund. Følg med på reisen min, gi ett bidrag om du ønsker. Det er og en fornøyelse å se hvis du deler innlegget slik at flere kan bidra! OG! Viktig info! Jeg har etter å ha sett utviklingen, forandret målet mitt med en null! En null er ingenting fant eg ut!

12.10.2018 22.11.2018

Henning Aarekol